kdyz mam cas, chut, starosti...tak pisu blbosti:D

Co je to můj anděl?..vlastne taky tak trochu pro tebe..

25. 10. 2011 23:27
Rubrika: Nezařazené

Nejde mi spat..a kdyz mi nejde spat, tak premyslim, a to mozna kolikrat neni dobre..ale ted tak uvazuju co?, proc?..nebo jak vypada muj andel..

...myslim ze mam zakladni problem...jak vim ze muj andel je?..kazdopadne jen tak mimochodem.. musi to byt husty mazec byt andel. Ja si predstavit ze delam sobe andela, tak si asi hodim maslu:D..ale jak bych asi vypadal kdybych byl andel?...mel bych kridla?..nebo bych byl jenom energie?..nebo bych byl co vlastne?..

..a co ma vlastne muj andel na starost?..ma mi delat partaka?..jako starsky a hutch?..nebo je muj kamarad, ktery mi radi?..nebo je to moje holka ktera me ma rada?..a nebo to je mega velky rytir co me brani?..a nebo to je vsechno dohromady?

a pokud je...videl jsem ho nekdy?..a uvidim ho teda nekdy..abych mu mohl podekovat za to co pro me dela?..a co vlastne pro me dela?:D..

tak muj andeli..pokud jsi..tak jednou budu mit na tebe hodne otazek (pokud to dobre tady dole dopadne)..a ty asi na me:D..pokud ti to sef vsechno nerekne predem:)..a myslim ze si budeme mit hodne dlouho co povidat (teda pokud se dorozumime), asi se na setkani s tebou i tesim..:)..a tak doufam ze jsi srandista:D..jinak to se mnou asi nezvladnes..a jak jsi se mnou vlastne spokojeny?..nebyl bys radeji kdybys mel nejakej ten ferovej kseft?....jo a doufam, ze jsi muzikalni, at tam pak spolu muzem na tych kurach poradne trubit na ty trubky:)..:D..nebo na neco jineho..

 

P.S.:..pokud teda umis litat...tak..at ti to lita:D, a zadne breberky v kridlech, nebo motorech, nebo energetickych polich...:)

Zobrazeno 1510×

Komentáře

Zobrazit 8 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio