kdyz mam cas, chut, starosti...tak pisu blbosti:D

z dylinaka ... >>> ... more kamosem..:)

22. 7. 2012 23:19
Rubrika: Nezařazené

..kdyz me sestry Matky Terezy pozadaly, jestli bych jim nepomohl s taborem?,, tak jsem si myslel asi tohle  "...hmm, a tak jo, nechce se mi, ale tak jo..."  pak prisli podrobnosti a ja se zacinal obavat,..ono prece ,"MORE" tabor jsem jeste nezazil, avsak ted jsem vdecny za to, co jsem prozil...:)

Nejdriv se chci zminit o tom, jak jsou romske deti neskutecne zive a temperamentni ...a silene. Jejich cit pro detail ve smyslu:".. ted ho jeste muzu dusit tohle zvladne, .. a ted uz se dusi doopravdy", je fascinujici:D..

A jelikoz si myslim, ze jsem od Boha obdaren taky znacnou mirou silenosti, hned ze zacatku jsem zapadl:)..At je to jak chce, respekt jsem si udrzel asi presne tak...8 minut:D...a najednou jsem si vzpomnel na jednu takovou chytrnou vetu,..chces-li s vlky  byti..musis s nimi vyti:)..a nechci tady vlastne popisovat program, spis jen zazitky..takzeee...Nejdriv mi rikali stREJdo:D..ale to dloho nevydrzelo, pak mi rikali Jirko..to ale vydrzelo jeste kratsi dobu, pak hej, a pak uz jen dylinaku:D..(coz pry mimochodem patri do te horsi kategorie ciganskych slov)..ale ja si z toho vlastne nic nedelal..ja vsem nejdriv rikal Kevin:D..protoze tech tam bylo asi tak 8 z  dvaceti..takze temer pokazde jsem se trefil..:)..a pocitat deti ve svoji skupince bylo temer zbytecne..jednou jich bylo sest...jednou deset...jeste ze kazdy mel svuj barevny satek:D..

Po prvnim dnu jsem  byl tak vystaveny, zniceny, a unaveny, ze jsem si rikal ze to asi zabalim, ze mi to nestoji za to..avsak uz druhy den to byla pecka, nevim jak, ale necim jsem si je  zacinal pomalu ziskavat..mozna proto, ze jsem byl jedinny vedouci, ktery je nechal krast jablka, mozna proto ze jsem je sundaval z ostnateho dratu, nebo ze jsem se s nima dal do ferovky:D..i kdyz, nevim jak moc to bylo ferove..:D, mozna ze jsem si delal porad srandu ze vsech a vseho, a nebo mozna proto ze jsem je nechal hrat hru kdo docura dal:D..(echm..tohle myslim ani sestry nevi, takze by se to k nim nemelo dostat..:D), kazdopadne..dylinaku mi rikalo cim dal min kluku, a nekteri mi zacali rikat zpatky jirko:D..

..dramaticky nadech:D...

..a taky kdyz jednu vec chce jeden,  za chvilku ji chcou vsichni, ..jeste ted se mi toci kokos, kdyz jsem delal letadlo, kolotoc, raketu,..nebo co za blbosti jsme to jeste vymysleli:D..a kdyz jsme u toho, fakt jsem mohl vymyslet jen blbosti, protoze sestry meli perfektne zmaknuty program:)..a prece jen, na respekt tam byli dalsi vedouci:P..:D..

Mezi me dalsi zazitky patri jejich uzasny pristup k modlitbe..otevrenost, uprimnost, ..mozna trosku bazen me dostala..kazdy den s takovou bandou v kapli, mi prisel lepsi nez ctrnact dni duchovni obnovy.. a nejspis to ma na svedomi Duch Svaty, kteremu byl cely tyden zasvecen, ale muj muj vztah k deckam se zacinal vic a vic prohlubovat, a ja zjistoval ze je mam vlastne rad:D..a nechci soudit za ne, ale myslim si ze me zacinali mit vlastne taky nejak tak radi..:D..mozna:D..

..dylinaku mi nerekl uz skoro nikdo..sem tam nekdo jen sracko:D..a to jen proto aby na sebe upozornil, kazdopadne kdyz zacli pouzivat slova typu, kamo a more..rikal jsem si..hmm tak to bude cest, to te mozna prijali i mezi sebe...:)

...a a a..a je toho uplne hodne tech zazitku, ale  ja sam nerad ctu dlouhe blogy, takze ko ko ko koooonec:D..

 

Zobrazeno 938×

Komentáře

horsuvka

Byli vazne uzasni a Tys to s nimi fakt umel. Mne se nejvic libilo u modlitby, kdyz jeden od nas rekl,: Verko, ja Ho mam opravd rad, myslis, ze on me taky.? ... Snad v nich neco zustane...

Boro2

snad v nich neco zustane:D...to jsem si rikal pokazde po obede, kdyz sli hned behat:D..:D:D

horsuvka

No, jo no :D A většinou to vyšlo :-D

Zobrazit 4 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio