kdyz mam cas, chut, starosti...tak pisu blbosti:D

Který člověk si zaslouží moji pomoc?

9. 11. 2011 21:43
Rubrika: Nezařazené

Ne pokazde pisu o tom co se mi povedlo...

Bylo sedm vecer...mel jsem po skole..a vysel jsem ven..s kamarady..asi za chvilku jsem s nimi mel nevelkou potycku..protoze, jsem odmital jit na party, mozna z toho duvodu, ze jsem nemel kde pak spat..a hlavne proto, ze musim na sest rano do prace...A tak nastvany odchazim..v hlave mi vsechno vre...jsem opravdu nastvany...a jdu smerem k autobusove zastavce..doufaje ze jeste stihnu nejaky autobus...prochazim neosvetlenou casti Ostravy...a v tom me nekdo oslovi...k memu prekvapeni jsem se ani nelekl..mozna taky proto, ze jsem si toho cloveka ani poradne nevsiml...a hned na me prvni veta...pane nemate dvacet korun?..a ja se ani neotocim...proste tvrdy ignor, s pocitem...kdo to chce zase na chlast?...cekaje nejakeho kdovi koho...a odchazim dal..avsak nasledovala druha veta..pane ja nemam dneska kde spat...a ve me tak nejak hrklo..otocim se...poradne jsem toho cloveka ani nevidel,...a rikam si..och ..dalsi bezdomovec co chce na krabicove vino...ale najednou ve me hrklo znovu..a co kdyz vazne nema kde spat?..rikam si co mam delat?, kdyz mu dam prachy tak je prochlasta...a tak panovi rikam to co me zrovna napadlo..pane tady kousek je fara..je tam hodny pan farar a urcite vam poradi a pomuze...a ja, jeste porad nastvany z potycky s kamarady sel dal,..

..a necekane mi zadny autobus nejel..a tak cekam ...a cekam..a je mi zima..a cekam....ale v tom to na me prislo, ty jo, co kdyz ten clovek bude cekat tak celou noc, nez bude zase rano a bude mu trochu tepleji..to jsem mu teda pomohl se svoji radou..bezte na faru..s tim se muzu jit priste bodnout...co by mi to udelalo kdybych mu dal dvacet korun, kdyz me o ne zadal...nebo trebas stovku...hmm?..asi nic..jak ja muzu soudit, k cemu by ten clovek ty penize mel..i kdyby trebas na to vino..copak ja vim jake to v zivote ma?..nekdy se cloveku neda divit ze pije...a navic..jake to je byt sam na ulici?...nekdy si rikam...mel by me ten zivot asi taky vic vyliskat..abych poznal co to je...mel bych si sam zkusit stravit trebas jen mesic na ulici...jak bych to zvladl..

..a tak ode dneska...az me bude nekdo priste o neco zadat..chci se zachovat jinak..treba to vyjde...;)..

..tenhle clanek jsem napsal proto...abych ukazal na sebe jaky jsem..ze se ne pokazde zachovam spravne..a ze ne vsim se muzu chlubit...:(

 

 

Zobrazeno 932×

Komentáře

Berrie

...ale to kazdy...neznam nikoho, kdo se chova vzdycky spravne;)

Blange

Boro, hlavu vzhůru... Všichni se učíme, bojujeme a taky často prohráváme... ale neboj Bůh je tak velký, silný a milující... Počítá s naší slabostí a má spoustu nouzových plánů... :-)

markíza

mega super článek!!!!!!!!!!!!

Zobrazit 3 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio