kdyz mam cas, chut, starosti...tak pisu blbosti:D

Jak uklidit dům před vánoci..?

11. 12. 2011 11:12
Rubrika: Nezařazené

Jednoho patecniho vecera prisla necekana zprava ze u nas prespi jisty otec..ne klasicky otec ktery u nas spi kazdy den..,ale takovy jiny otec... echm.. kvuli ochrane svedku mu rikejme trebas: MJHLSV (muz, jehoz hlas lze slyset vsude:). Nu coz oto, proc ne..tesili jsme se:) Nektere duse se zaradovaly, nektere zaplesaly, a nektere se zdesily, ze neni vse tak uklizeno jak by melo byt...a to jsem jiz tusil co prijde...snazil jsem se zamaskovat ve svem pokoji, aby me nebylo moc videt...ale odhalili me..a tak se zacalo uklizet..mamka se do toho pustila opravdu na stoprocent..a tak se vysypavaly kose, ktere se tydny nevysypaly..pritahovaly kliky na dverich, ktere tydny upadavaly a myslim, ze kdyby bylo dost barvy tak se i vymaluje..a tak jsem si dokonce uklidil v pokoji. Bylo mi totiz receno... co kdyby nahodou chtel MJHLSV navstivit i muj pokoj?..takze hra zvana "Potemkinovy vesnice" mi nevysla. Následne jsem sel brzo spat..rikam si..kdo spi..ten spi:D..

..rano se probudim...no ne tak sam od sebe..v sobotu zejo:)...ale nektery odvazlivec zatroubil na kravi roh :D ..a tak si rikam..kdyby tu MJHLSV spal tak by si to nikdo nedovolil..a tak jsem povazoval sobotu za beznou..a patecni vecerni uklid za prehnany...sejdu do kuchyne a ptam se jestli jdem snidat..a mamka ze ne..ze je tu MJHLSV a ze pockame na spolecnou snidani..a tak se ptam jestli jeste spi..a mamka na me..: urcite nespi..otcove rano vstavaji brzo aby se modlili vis?:D..a ja rikam..aha..a tak jsme chvilku cekali..a pak MJHLSV prisel:),a jen mel jeste rozespale oci:D..a tak se ho hned ptam..jestli spal nebo se modlil...a on na me..co myslis?..a tak si rikam...:D..ha i nekteri otcove se modli spankem :D..(ale to jen tak pro sebe, nemel jsem moc odvahy to rikat nahlas)..a pak se snidalo..

..bezne se snidane v sobotu odbyde rohlikem s pastikou..ted nas vsak cekala svatecni snidane,..po niz jiz vsak MJHLSV musel jet..:(

..a co z tohoto  pribehu vyplyva?..potrebujete-li udelat generalni uklid pred vanoci, velikonoci, sabatem, ramadanem nebo necim podobnym..pozvete MJHLSV:), ...za odmenu budete mit svatecni snidani, nebo svatecni obed....:)

..diky za navstevu:)...

Zobrazeno 1382×

Komentáře

oMH

Boro2, jsi svižný glosátor. Je to tak plasticky popsané, že mi připadá, jako bych to sám prožil.

suposlav

Zdá semi to, nebo jsem dnes na signálech četl tutéž událost z obou pohledů? :-) O to je to vtipnější porovnat :-)

Zobrazit 7 komentářů »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio